Call for action: #StopPutinsBombs on Aleppo.

Remember our collective action matters, share this.

Vi er alle skremt av nyhetene som kommer ut fra Aleppo, men vi kan ikke gi etter for smerten og fortvilelsen mens leger og redningsarbeidere i Aleppo fortsetter å redde liv.

Vi har verktøyene til presse ledere og politikere rundt om i verden til å handle nå for å redde Aleppo. Handle nå! Vår kollektive handling kan gjøre en stor forskjell. Det har fungert før med å levere bistand til Madaya og det kan fungere nå å bringe verdens oppmerksomhet til Putin og Assad krigsforbrytelser mot Aleppo.

Ta fem minutter å gjøre disse fem handlinger:

SPEAK UP

Ta kontakt med en eller flere stortingsrepresentanter og be dem gjøre alt de kan for å stoppe bombingen av Aleppo. Si at de må #StopPutinsBombs og fordømme Russlands grove brudd på menneskerettighetene. Bruk og rediger teksten i linken: http://actnow.space-org.no/mal

Sjekk inn på Russlands ambassade i Oslo på Facebook og post et bilde fra Aleppo. Bruk bilder du finner her.

Ta kontakt med den russiske ambassaden og si at Russland må stanse bombingen av Aleppo. Bombarder ambassaden med telefoner og e-post: 0047 22 55 32 78, rembassy@online.no.

Kontakt politikerne på Twitter ved å bruke denne siden. Alt du trenger å gjøre er å trykke TWEET NOW ved siden av politikerens navn.

DEL dette oppropet med vennene dine når du er ferdig.

 

For inquiries, please write to info[at]space-org.no

The campaign event on Facebook.

Sign up for our mailing list to receive updates on this campaign and the upcoming ones